ריבועי פיצפוצי אורז וחמאת בוטנים
מצרכים:
6 כפות חמאת בוטנים
1 כוס דבש
1/2 כוס סוכר
5 כוסות פצפוצי אורז
אופן ההכנה:
לשים בסיר את חמאת בוטנים,דבש וסוכר ולבשל על אש קטנה תוך כדי ערבוב
עד להמסה מוחלטת ,כשמתחיל ביעבוע להוריד מיד מהאש .
כשהעיסה חמה להוסיף את פצפוצי האורז ולערבב היטב
לשטח בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולקרר כשעה במקרר
ציפוי שוקולד:
להמיס יחד
300 גר' שוקולד + 3 כפות שמן
לשפוך על התבנית ולהחליק עם מרית
ניתן לקשט עם חמאת בוטנים
הצעה לקישוט:
לשים 2 כפות חמאת בוטנים בשקית זילוף ולחמם קלות במיקרוגל או במים רותחים.
לגזור קטן קטן את השפיץ של השקית
ולקשקש על השוקולד (בעודו במצב נוזלי מרוח בתבנית) קווים,עיגולים וכו'
לקחת קיסם שיניים ולמתוח את הקשקושים שציירנו
מתקבל מראה מהמם של שייש .
לקרר כשעה במקרר ולחתוך לקוביות
ניתן לאחסו בהקפאה