הי, אני איריס קאופמן, בעברי למדתי ועבדתי באומניות מגווונת.
בשנים האחרונות התמקדתי בשוקולד והפכתי לשוקולייטרית – מומחית לשוקולד ויש לי את העונג הגדול להנחות סדנאות שוקולד לקהלים רבים בכל רחבי הארץ.
אני אוהבת שוקולד ויש בעבודה עם קינוחים ועם שוקולד בפרט, משהו מנחם, מרגיע, מחבר, שמח, פשוט, יצירתי ומאוד פשוט וקל, לכן אני יודעת שכל אחד יכול להצליח להכין קינוחים טעימים ולהרגיש את הסיפוק וההנאה שאני מרגישה!
רקחתי למענכם פרלינים בנגיעה אישית כמו תכשיטים כמו יהלומים
בעבודת יד עם חומרי הגלם הכי טובים שיש
קראסט דקיק של שוקולד מריר מעולה ומילויים טבעיים מבוסס על 70% חמאת שקדים טבעית/קשיו/אגוזי לוז והיתר חמאת קקאו וטעמים משתנים ללא חלב
פרווה וטבעוני
תוכלו להנות ממגוון הטעמים כגון :
כגון נוגט,קפה.קרמל ,קרמל מלוח,חלווה,פירות יער,פיסטוק,מנטה,