מספר המתכונים של איריס קאופמן

סופלה שוקולד תפוז

סופלה שוקולד תפוז

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד תפוז
מצרכים:
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
150 גר' שוקולד מומס
1/2 כוס שמן קוקוס
1/3 כוס מיץ תפוזים
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
להקציף ביצים עם הסוכר כ-5 דקות
להוסיף בהדרגה את שאר המרכיבים
למזוג במנג'טים
או בתפוזים חללולים (תפוז מרוקן מהפנים)
לאפות כ- 1/4 שעה בתנור שחומם מראש
ממליצה לקבע את התפוזים בתבנית שקעים ע"מ שלא יפלו ויהיו יציבים בזמן האפיה

אהבתם? מוזמנים לשתף!
איריס קאופמן

איריס קאופמן

שוקולד בשבילי הוא... אהבה, שוקולד בשבילי הוא... תשוקה, שוקולד בשבילי הוא.. . שליחות.
מזמינה אותכם להתאהב בשוקולד בקורס קישוטי שוקולד אונליין, כמה פשוט ככה קל!

לפרטים נוספים על קורס קישוטי שוקולד אונליין
מחפשים עוד מתכונים מתוקים ומדליקים בטירוף?

עוגת מייפל

קוקילידה

קוקילידה

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד תפוז

קוביות שוקולד ופצפוצי אורז

ריבועי פיצפוצי אורז וחמאת בוטנים

ממרח שוקולד בריא

ממרח שוקולד בריא

עוגיות שוקולד

עוגיות בוטנים ושוקולד טבעוני

כדורי שוקולד

קוקוס צבעוני

קינוחי כוסות

גלידה שכבות שוקולד אגוזים וקפה

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד ללא קמח

עוגיות אמסטרדם

עוגיות אמסטרדם בגירסה בריאה

עוגת שוקולד

עוגת בננות ושוקולד

עוגת שוקולד לפסח

בראוניז מהממים ללא קמח (מתאים לפסח)

קודם
הבא