טראפלס חלומי
250 גר' שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
3/4 כוס קרם קוקוס
2 כפות וויסקי
קורט מלח
בקערה ממיסים שוקולד במיקרוגל ,מוסיפים את קרם הקוקוס והמלח עד להמסה מוחלטת
מוסיפים את הוויסקי ומערבבים היטב
מצפים תבנית קטנה 20*20 בניילון נצמד ומוזגים לתוכה את התערובת
מצננים במקרר במשך 3-4 שעות עד להתקשות
בינתיים לוקחים קופסת פלסטיק בערך בגודל התבנית ןשמים בתוכה 3 כפות קקאו משובח
כשהעיסה מספיק קשה
הופכים את התבנית על קרש חיתוך
וחותכים לריבועים קטנים
שמים את כל החתיכות בקופסת הפלסטיק
סוגרים במכסה ומנערים בעדינות עד שכל הקוביות מצופות בקקאו
מאחסנים ממקרר (אפשר באותה קופסא)
עד להגשה