גלידה שכבות שוקולד אגוזים וקפה (מתאים לפסח)

גלידה שכבות שוקולד אגוזים וקפה (מתאים לפסח)

שכבה א’
1 כוס אגוזים גרוסים
1 כף סוכר
2 כפות שמן קנולה
לערבב יחד,לאפות 10 דק’ בחום בינוני עד להזהבה
לזרות שכבה דקה בגביעים
שכבות ב’+ד’
3 ביצים שלמות
1/2 1 מיכל ריצ’ קטן
1 כף תמצית וניל
1/3 כוס סוכר
להקציף הכל יחד הקצפה ארוכה.
1/2 מהכמות להזליף בגביעים על שכבת האגוזים ולהקפיא.
את ה1/2 השני לערבב עם כף אבקת נס קפה ולשמור במקרר
שכבה ג’
1/2 כוס אבקת קקאו
1/3 כוס סוכר
1/2 הריצ’ שנשאר
1 כף שמן קנולה
לבשל בסיר ולקרר

להזליף כל שכבה בגביעים ולהקפיא אחרי כל שכבה

כתיבת תגובה

סגירת תפריט