מספר המתכונים של איריס קאופמן

גלידה שכבות שוקולד אגוזים וקפה

גלידה שכבות שוקולד אגוזים וקפה

קינוחי כוסות

שכבה א'

1 כוס אגוזים גרוסים
1 כף סוכר
2 כפות שמן קנולה
לערבב יחד,לאפות 10 דק' בחום בינוני עד להזהבה
לזרות שכבה דקה בגביעים

שכבות ב'+ד'

3 ביצים שלמות
1/2 1 מיכל ריצ' קטן
1 כף תמצית וניל
1/3 כוס סוכר
להקציף הכל יחד הקצפה ארוכה.
1/2 מהכמות להזליף בגביעים על שכבת האגוזים ולהקפיא.
את ה1/2 השני לערבב עם כף אבקת נס קפה ולשמור במקרר

שכבה ג'

1/2 כוס אבקת קקאו
1/3 כוס סוכר
1/2 הריצ' שנשאר
1 כף שמן קנולה
לבשל בסיר ולקרר

להזליף כל שכבה בגביעים ולהקפיא אחרי כל שכבה

אהבתם? מוזמנים לשתף!
איריס קאופמן

איריס קאופמן

שוקולד בשבילי הוא... אהבה, שוקולד בשבילי הוא... תשוקה, שוקולד בשבילי הוא.. . שליחות.
מזמינה אותכם להתאהב בשוקולד בקורס קישוטי שוקולד אונליין, כמה פשוט ככה קל!

לפרטים נוספים על קורס קישוטי שוקולד אונליין
מחפשים עוד מתכונים מתוקים ומדליקים בטירוף?

עוגת מייפל

קוקילידה

קוקילידה

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד תפוז

קוביות שוקולד ופצפוצי אורז

ריבועי פיצפוצי אורז וחמאת בוטנים

ממרח שוקולד בריא

ממרח שוקולד בריא

עוגיות שוקולד

עוגיות בוטנים ושוקולד טבעוני

כדורי שוקולד

קוקוס צבעוני

קינוחי כוסות

גלידה שכבות שוקולד אגוזים וקפה

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד ללא קמח

עוגיות אמסטרדם

עוגיות אמסטרדם בגירסה בריאה

עוגת שוקולד

עוגת בננות ושוקולד

עוגת שוקולד לפסח

בראוניז מהממים ללא קמח (מתאים לפסח)

קודם
הבא