
סופלה שוקולד תפוז
סופלה שוקולד תפוז מצרכים: 3/4 כוס סוכר 3 ביצים 150 גר’ שוקולד מומס 1/2 כוס שמן קוקוס 1/3 כוס מיץ תפוזים 1/4 כפית מלח אופן

ריבועי פיצפוצי אורז וחמאת בוטנים
ריבועי פיצפוצי אורז וחמאת בוטנים מצרכים: 6 כפות חמאת בוטנים 1 כוס דבש 1/2 כוס סוכר 5 כוסות פצפוצי אורז אופן ההכנה: לשים בסיר את

ממרח שוקולד בריא
ממרח שוקולד בריא 250 גר’ תמרים מגולענים 1 כף קקאו אורגני 1 כף שמן קוקוס אופן ההכנה: להשרות את התמרים במים רותחים כשעתיים לסנן ולשמור

עוגיות בוטנים ושוקולד טבעוני
מצרכים: 400 גר’ חמאת בוטנים 1 כוס סוכר 6 כפות מים 1 כפית סודה לשתיה קורט מלח 300 גר’ שוקולד מריר קצוץ (לא שוקולד צ’יפס)

קוקוס צבעוני
איך צובעים פתיתי קוקוס? שמים קוקוס בקופסא מוסיפים קמצוץ אבקת צבע מאכל סוגרים היטב את הקופסא ומנערים היטב

גלידה שכבות שוקולד אגוזים וקפה (מתאים לפסח)
שכבה א’ 1 כוס אגוזים גרוסים 1 כף סוכר 2 כפות שמן קנולה לערבב יחד,לאפות 10 דק’ בחום בינוני עד להזהבה לזרות שכבה דקה בגביעים

סופלה שוקולד ללא קמח (מתאים לפסח)
6 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס שמן קנולה 500 גר’ שוקולד מריר 20 מטבעות שוקולד אופן ההכנה : ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם השמן

עוגיות אמסטרדם בגירסה בריאה
מצרכים: 160 גר’ שמן קוקוס 1 כפית תמצית וניל 1 כפית מלח 150 גר’ סוכר חום בהיר (דמררה) 150 גר’ סוכר חום כהה 2 ביצים

עוגת בננות ושוקולד
מצרכים: 4 בננות בשלות 1 ביצה 3/4 כוס סוכר חום 1/3 כוס שמן קנולה 1.5 כוסות קמח כוסמין 1 כפית סודה לשתיה 1/2 כפית